Duurzaamheid

Hoewel direct kokend en gezuiverd water uit de kraan tappen natuurlijk luxe voelt, is de FlexTap jùist een duurzame aanschaf! Want met een FlexTap bespaar je niet alleen op water en energie.

Je verbruikt minder energie en water

Gebruik je een waterkoker, dan kook je vaak meer water dan je nodig hebt. Het overgebleven water blijft in de niet-geïsoleerde waterkoker zitten en koelt snel weer af. Natuurlijk zonde van de energie!

Naast dat de FlexTap het water veel efficiënter opwarmt, tap je altijd precies de hoeveelheid water die je nodig hebt.  

Het overgebleven water wordt warm gehouden in het goed geïsoleerde reservoir! Het warmhouden van het water kost minder dan 1 watt, waarmee de FlexTap de zuinigste kokendwaterkraan op de markt is!

Je beschermd je apparaten met de filter

Met de FlexTap Filtered wordt ook elke druppel koud water gefilterd. De Purifying Filter zuivert alle onzuiverheden uit het kraanwater.

Hiermee bescherm je niet alleen je FlexTap en reservoir, maar ook alle apparaten in de keuken die kraanwater gebruiken tegen kalkaanslag en andere onzuiverheden in het water. 

Denk aan bijvoorbeeld je koffiezetapparaat!

Duurzaamheid binnen het bedrijf

Een FlexTap is heel eenvoudig te onderhouden en gaat jaren mee, zeker met de bescherming van de Purifying Filter.

Doen zich tóch problemen voor, dan zijn alle onderdelen van zowel het reservoir als de kraan zelf eenvoudig te vervangen! 

Maar duurzaamheid gaat verder dan alleen onze producten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is binnen FlexTap BV één van de kernconcepten. 

Zo gebruiken we binnen FlexTap BV enkel 100% écht groene energie, zelfs deze website draait op 100% groene stroom. Daarnaast verpakken we al onze producten in 100% gerecycled papier en verwerken we alle afvalstromen op een duurzame manier.

Een FlexTap is in àlle opzichten een verantwoorde aankoop!

Bekijk alle voordelen

Lees meer over de voordelen en ontdek alles wat de FlexTap te bieden heeft.

Stel direct je FlexTap samen

Bekijk onze verschillende modellen en ontdek nu welke FlexTap het beste bij jou past!