Veiligheid voorop

De vraag of een FlexTap wel 100% veilig is, is volkomen begrijpelijk. Ons antwoord: De FlexTap is de veiligste keuze voor ieder huishouden.

Ontdek nu waarom:

Veilige kokendwaterstraal

Natuurlijk is de kans klein dat iemand zijn handen onder de kokendwaterstraal houdt, zeker met alle veiligheidssystemen.

Hou je tóch je handen onder de kokendwaterstraal? Dan trek je uit reflex je hand terug voordat je een brandwond oploopt. Hoe dat kan? De FlexTap beschikt over een veilige kokendwaterstraal waaraan je niet direct verbrand en die niet spettert.

Een groot verschil met de ernstige brandwonden die je oploopt als er een waterkoker of pan water omvalt.

Veilige druk-en-draaiknop

Door de beveiligde druk-en-draaiknop geeft de FlexTap nooit zomaar kokend water.

Je moet de knop eerst indrukken voordat je kunt draaien. Na het draaien van de knop komt er pas kokend water uit na een kleine vertraging van een seconde. Zo kunnen onderzoekende, jonge kinderen niet zomaar kokend water tappen.

Laat je de knop los? Dan stopt het kokende water direct.

Dubbel geïsoleerde kraan

De FlexTap beschikt over innovatieve CoolTap™ technologie. Het kokende water komt niet in aanraking met de buitenkant van de kraan en loopt door een aparte leiding.

Hierdoor wordt de buitenkant niet heet als je kokend water uit de kraan tapt!

Een FlexTap kan niet omvallen

Natuurlijk kan een FlexTap niet omvallen zoals een waterkoker of pan water. Deze twee zijn de grootste veroorzakers van ongelukken met kokend water in huis.

Kleine kinderen trekken bijvoorbeeld aan het snoer van de waterkoker en krijgen een hele plens kokend water over zich heen.

Dit soort ongelukjes zijn met een FlexTap natuurlijk niet meer mogelijk!

Bekijk alle voordelen

Lees meer over de voordelen en ontdek alles wat de FlexTap te bieden heeft.

Stel direct je FlexTap samen

Bekijk onze verschillende modellen en ontdek nu welke FlexTap het beste bij jou past!